Een webshop opzetten is niet makkelijk

Het is vergelijkbaar met het openen van een nieuw filiaal. Een webshop is een geweldige tool om uw service uit te breiden naar uw klanten. U bent direct 24/7 zichtbaar. Klanten kunnen daarom in hun tijd rustig uw product assortiment bekijken en ook direct een bestelling plaatsen. Adept denkt met u mee van planning tot realisatie.

 

Heeft u al een bestaande digitale administratie voor uw producten en orders, dan kan Adept onderzoeken om een koppeling met uw systeem te maken. Adept heeft voor diverse klanten al een succesvolle koppeling gemaakt met onder andere: SAP, Navision, QuickBooks, RIS en Exact.

 

Een webshop vergt continue aandacht. Na het opzetten van de website is het van belang om geregeld uw data te analyseren. Na 1 jaar heeft u data opgespaard en kunt u een baseline ontwikkelen om zo doelen te stellen voor het komend jaar. Adept kan u helpen met de analyse en onderhoud om uw website verder te optimaliseren. Vanuit de data wordt gekeken naar de knelpunten van uw website en gezamenlijk wordt dan besloten hoe deze op te lossen.

prijzen

Voor een prijsindicatie van onze diverse webshops, bekijk de onderstaande paketten. Geïnteresseerd in onze snelle hosting mogelijkheden, klik dan hier voor meer informatie

 • semi
  webshop

 • vanaf2950USD
 • max. 500 producten

  Webpagina met shop

  WordPress Woocommerce

  Excel import

  Doorlooptijd 2 maanden

  Standaard uitcheck proces

  Snelheid optimalisatie

 • full-fledged webshop

 • vanaf3950USD
 • Vanaf 500 producten

  Volledige Webshop

  WordPress Woocommerce

  Integratie met offline systeem (indien mogelijk)

  Doorlooptijd 1 - 3 maanden

  Op maat uitcheck proces

  Snelheid optimalisatie