adept denkt met u mee van planning
tot en met realisatie

Mobiele applicaties
Niet elk huishouden in Suriname heeft een computer of laptop thuis, daarentegen heeft bijna elk huishouden 1 of meerdere smartphones. Een mobiele app kan daarom een geweldige kans zijn om uw klanten makkelijker en op elk moment van de dag te bereiken. Mobiele gebruikers hebben namelijk hun smartphone zo goed als de gehele dag bij zich. Het is de kunst om met uw app hierop in te spelen en een meerwaarde aan de klant te bieden. Dit is precies waar Adept binnenkomt als partner op het gebied van mobiele applicaties. Wij hebben ervaring met het opzetten en optimaliseren van gebruiksvriendelijke apps en kunnen daarom helpen met gerichte adviezen.

 

Design
Bij een mobiele applicatie is de look en feel erg belangrijk. Het design moet namelijk intuïtief zijn voor de eindgebruiker. Wij blijven daarom op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en baseren onze opzet op technieken die zich al bewezen hebben in de markt. We zorgen tevens dat de herkenbaarheid van de user interface hoog is, om het gebruiksgemak te vergroten voor uw klanten. Onze grafische afdeling zorgt dat de mobiele applicatie die wij ontwikkelen geheel in lijn is met uw corporate identity. Oftewel, een unieke mobile app, geheel op maat gemaakt voor uw bedrijf en doel.

 

Platformen
Wij bouwen applicaties voor iOS en Android. Dit zijn de meest gangbare besturingssystemen op de smartphone. Voor elk platform optimaliseren wij de mobiele applicatie. Het aanmeld proces bij de Appstore en de Google Playstore, doen wij ook voor u. U kunt onder ons account of onder uw eigen account uw app plaatsen.

Onze apps starten vanaf USD 3500,-