custom-software-01
custom-software-02
custom-software-03

adept denkt met u mee van planning
tot en met realisatie

Uw organisatie heeft diverse processen die efficiënter uitgevoerd kunnen worden. U zoekt daarom een partner die kritisch naar uw processen kan kijken en samen met u kan brainstormen over het verbeteren van de processen middels software automatisering. Wij denken met u mee van planning tot realisatie.

 

Integratie software geeft de mogelijkheid om data uit verschillende bronnen met elkaar te verbinden. Dat betekent dat ondanks u met verschillende softwarepakketten werkt, de data overal gelijk is. Zo kunt u een betere diensteverlening bieden naar uw klanten als ook uw huidige processen versimpelen. Adept is gespecialiseerd in het integreren van bestaande software naar applicaties als een intranet, mobiele applicatie of website.

 

Een intranet is een intern web portaal die uw medewerkers toegang geeft tot de meest gebruikte software en ook een knowledge-base biedt van bestaande uitdagingen. Het kan ook ingezet worden als interne communicatie tool. Daarnaast is het adviseerbaar uw hrm processen te koppelen aan uw intranet, denk bijvoorbeeld aan verlof aanvraag en overzicht, salaris slip opvraag, uren registratie en werknemers evaluatie overzicht. Adept heeft veel ervaring met het bouwen van intranetten en kan uw organisatie helpen met het opzetten van uw intranet.

prijzen

Voor een prijsindicatie van onze diverse maatwerk software, bekijk de onderstaande paketten.

intranet

vanaf

USD 5000,-

mobile apps

vanaf

USD 3000,-

maatwerk software

vanaf

USD 5000,-

integratie software

vanaf

USD 2000,-